free delivery

Подаръци и домашни потреби на едро

За бизнес партньори

 

Станете наши партньори! Zebrahome.bg ви предлага маркови домашни потреби на едро и по поръчка от каталозите на нашите марки!

 

Поръчайте уникални аксесоари за дома, кухненски принадлежности, сладкарски принадлежности, аксесоари за сервиране и масата, подаръци - на едро или единични бройки по поръчка. Отличете се от конкуренцията. Осигурете на вашите клиенти страхотни и различни дизайнерски аксесоари за кухнята, спалнята, детската. Нашите домашни потреби на едро не можете да закупите от нито един друг търговец в страната.

 

Каталози и асортимент:

Продуктовата гама на марка KitcheCraft може да разгледате на сайта им -

www.KitchenCraft.co.uk


Серия KILNER 2017

Серия Mason Cash 2017

Серия Price & Kensington 2017

Серия Ravenhead 2017

Серия Typhoon 2017

Серия Viners 2017

 

Артикули и асортимент наличен на склад в България на следните марки, с които Zebrahome.bg е изградила дългогодишни отношения:

 

 

 

 

 

 

Те са световни имена в сферата на аксесоарите за дома и нестандартните и луксозни подаръци. Всяка от тези марки предлага на потребителите си стотици, понякога и хиляди нови артикули годишно.

 

Вие можете да осигурите този богат избор на вашите клиент, като поръчате домашни потреби на едро и подаръци на едро от нас.

 

Пишете ни, за да договорим условията на нашето сътрудничество. Гарантираме ви, че в лицето на Zebrahome.bg ще имате коректен и надежден партньор за доставка на качествени домашни потреби и подаръци на едро.