free delivery

информация за доставка

Цената на доставка е 4.99 лв, фиксирана за цялата страна, и се извършва в срок от 1-3 работни дни. За поръчки над 120.00 лв доставката е безплатна. Ние потвърждаваме всяка поръчка по телефона и уговаряме удобен ден за доставка. Всички поръчки направени след 15.00 часа се считат за приети на следващия работен ден. Доставките се извършват с куриерски фирми Спиди АД или Европът 2000 АД до адрес на клиента или офис на куриерската фирма.

 

Цена на доставка:

4.99 лв фиксирана цена за доставка в цялата страна

Безплатна доставка за поръчки над 120.00 лв

 

Проверка на пратката преди заплащане!

Всяка пратка може да бъде проверена пред куриера преди заплащане. Ако продука не отговаря на очакванията Ви, имате право да го върните обратно!

Всички пратки са застраховани!

Всяка пратка изпратена от нас е застрахована. При повредени пратки, куриера издава документ за повторното изпълнение на поръчката.

 

Забележка: При обстоятелства и причини, независещи от „Братя Митови 1886” ООД иwww.zebrahome.bg, сроковете за доставка е върможно да не бъдат спазени.

В случай, че www.zebrahome.bg няма възможност да изпълни заявката на клиент, ще се свържем с клиента при първа възможност. Когато е извършено предварително плащане, „Братя Митови 1886” ООД се задължава да възстанови платената сума в срок от 7 работни дни.  

При получаване на пратката, задължително проверете стоката за повреди  в присъствието на куриера.

При счупени стоки, той ще може да издаде документ, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката.

Свържете се с нас на тел: 0898 360676 / 0335 99020 или office@zebrahome.bg ,за да ни предупредите за случилото се.