Уважаеми клиенти,
Он-лайн магазина няма да обслужва поръчки от 6 до 10 Август поради технически причини. Всички поръчки направени през този период ще се обработват и потвърждават на 11 Август. Извиняваме се за неудобството.
Екипа на Zebra Home

free delivery

Защита на клиентa

Каква информация събираме и как?

1. Всички лични данни, които въвеждате като ,име, адрес, имейл адрес и др.

2. Данни, които ни позволяват да Ви разпознаем, Вашите предпочитания и как да използвате този сайт. Това ви спестява  повторно въвеждане на информация, когато се върнете на сайта. Тези данни се събират от "бисквитките". "Бисквитката" е малко количество данни, които се изпращат към Вашия компютър. Данните след това се съхраняват на Вашия браузър или твърдия диск. Подробности за това може да бъде намерена в Помощ съоръжение, осигурено с вашия браузър. Ако забраните бисквитките ", вие няма да можете да получавате персонализирано обслужване. Бисквитките съхраняват информация само докато разглеждате сайта. 

3. Вашият IP адрес (това е индивидуален идентификационен номер на вашия компютър) автоматично се записват от нашия уеб сървър. Това се използва, за да се отбележи интереса ви в нашия сайт.

 

Съгласно Удостоверение № 51497, издадено на 13.08.2009 г. от Комисия за Защита на личните данни, Братя Митови 1886 ООД е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ с идентификационен № 51497.

 

Какво правим с Вашата информация?

Всяка лична информация, която събираме от Вас, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни  и други приложими закони. Детайли, които ние събираме, ще бъдат използвани единствено за:

 

1. обработка на вашата поръчка, за да поддържаме записи за гаранция и да осигурим следпродажбено обслужване (ние можем да предадем вашите данни само в случиите: а) за доставка; б) в подчинение на законова процедура).

2. административни  задължения

3. извършване на проверка на сигурността;

4. за да се съобразят със законовите изисквания.

 

Също така, бихме искали да Ви информираме за различни промоции, стоки и услуги, които могат да бъдат от интерес за Вас. Ще бъдете уведомени по пощата, електронна поща, телефон, SMS или други подобни средства, за нещата, които считаме за подходящи, включително  и нови технологии.

 

Вашите права

Имате право да поискате копие на лична информация, която съхраняваме за Вас. За да получите това, направете заявка на емайл office@zebrahome.bg или адрес:

ZebraHome
Отдел: Лична информация
Гина Кунчева №4
Карлово 4300
България.