free delivery

За нас

  Zebrahome.bg е собственост на „Братя Митови 1886” ООД. Този филиал на  
  фирмата започва да развива бизнеса си през 2009 година с отварянето на малкия  
  си бутиков магазин за дома и подаръци в гр. Карлово, където се намира  
  централния офис на фирмата.  

 

От тогава развиваме дейността на бутика като работим директно с представители и вносители в България на световно известни, маркови и качествени аксесоари за дома, кухненески принадлежности, декорации и подаръци. Фирмата започва собствен внос на няколко английски фирми – KitchenKraft, Rayware, Parlane International, LC Design, Professor Puzzle, Walton & Co; Това са фирми с утвърден дизайн и качество в бранша на кухненските аксесоари и принадлежности, аксесоари за подредбата на масата, декоративни аксесоари за дома и подаръци.

Всеки артикул който предлагаме, е специално подбран да допълва гамата от качествени, интересни, стилни и дори необичайни продукти. Възможността да работим и партнираме с водещи фирми на българския и европейски пазар, ни позволява да подбираме най-подходящите и добри артикули, които предлагат те, а ние да ги предложим на Вас, събрани на едно място – www.ZebraHome.bg

 

  Целта ни е да пренесем атмосферата, уюта и стила на бутика, във виртуалния  
  свят, където ще бъде достъпен за всички.  

 

Стремим се да предлагаме добър снимков материал и подробно описание и с това да улесним избора Ви. Общата ни цел е доволни клиенти, готови да ни посетят отново и с желанието да ни препоръчат. За нас е важно пазаруването и обслужването в онлайн магазин ZebraHome.bg да е от най-високо ниво.